Mine tanker

Hvordan jeg har det:

Jeg har det jo slettes ikke bra og det er jo på grunn av alt dette så skjer og som jeg har sagt mange ganger og skrevet i tidligere innlegg så vil jeg hjem og bli der for alltid. Jeg hører til hjemme hos pappa og brødrene mine, jeg hører til der jeg virkelig føler meg trygg og kan være meg selv. Jeg hører virkelig ikke til i et ungdomshjem/fosterhjem/beredskapshjem osv.. fordi jeg egentlig ikke er et barnevernsbarn.

Jeg skal ikke være et barnevernsbarn men barnevernet i Sauda (Hege Braseth og Hege Michaelsen gjør dette på falskt grunnlag og gjør dette bare for og ta hevn på oss. Det har jeg jo skrevet i et tidligere innlegg da men får det opp nå også. Jeg bare takler ikke sånne situasjoner der ting gjøres på feil måte og alle rundt ser Sauda barnevern Hege Brasset og Hege Michaelsen som gode folk men tro om igjen for de er faen meg så falske så det går an være.

Det er bare så sinnsykt feil at jeg må sitte her på Lindøy på et ungdomshjem på falske grunnlag bare fordi noen her (Hege Braseth og Hege Michelsen vil ødelegge så mange liv/familier så mulig bare for og få oppmerksomhet og bli rik og berømt men det er faktisk ikke sånn det skal fungere. Barn og unge skal ikke sitte å ha det vondt bare på grunn av noen idioter som skjuler seg bak loven. Systemet er så feil idag og noen burde seriøst gjøre noe snart.


Tankene mine:
Tankene mine surrer rundt i hode som mange tusen brikker som prøver å finne en løsning på alt men når det ikke er noen løsning så hva skal man gjøre? Når jeg sitter fast og ikke greie og komme meg løs fra dette hælvete så hva skal man gjøre? Når jeg må vente sek, min, timer, dager og måneder før vi skal opp i tingretten og kjempe for at jeg skal komme hjem og kjempe for og få slutt på dette hælvete.

Når det føles som man må vente i 1 år før noen ting begynner å skje da altså tar det for lang tid og hode eksplodere liksom og tankene mine driver bare og surrer som mange tusen brikker eller maur som  prøver og finne en vei ut eller en vei inn. Alt går jo under det samme altså tankene mine er jo bare om det som skjer og alt det de drittsekkene i Sauda gjør. Det eneste som betyr noe for meg og som jeg holder fast på og kjemper og kjemper for er at JEG VIL HJEM NÅÅ.


Følelsene mine:
Følelsene de kommer hver dag og noen ganger er det nye og skremmende følelser mens andre ganger er det de samme hver dag og det gjør vondt gang på gang. Som de fleste ganger greier jeg å styre tankene og følelsene men spesielt denne situasjonen så greier jeg ikke det for hele denne situasjonen gjør noe med meg blant annet at jeg blir både lei meg, trist og sur og det er ikke uvanlig det men det får meg på tanker og følelser som jeg ikke burde ha med meg. Alt annet i verden eksisterer ikke for meg lenger utenom familien min for det er dem jeg er glad i og vil alltid holde fast i uten å slippe taket.

Det føles bare så tungt og dumt her uten familien selv om jeg tar båten over til stavanger tidlig på morgenen og går hjem til pappa og brødrene mine så er det jo slettes ikke det samme som å bo hjem fast. Det er merkelig å ikke ha familien like nær meg som det alltid har vært at jeg liksom må sove på en helt fremmed plass uten familien min. Jeg kjemper denne kampen med min familie for rettferdighet, for og få meg hjem og få slutt på alt dette tøyse som barnevernet i sauda Hege Braseth og Hege Michaelsen har stelt istand. Det er grusomt og leve på en slik måte du aner ikke.

Det er slettes ikke noe annet i verden for meg enn at jeg vil hjem. Det var det jeg hadde på hjertet idag som jeg ville få frem og fortelle så tusen takk for at du gidder å ta deg tid til å lese og skriv gjerne en kommentar hvis du lurer på noe men ikke som anonym ja jeg vet det er mange der ute som vil være anonyme men jeg svarer dessverre ikke på anonyme brukere så lenge. Å beklager for at innlegget ble litt rotet men få nå være sånn.

Ha en fin Søndag og så blogges vi, toonje.blogg.no

 

14 kommentarer om “Mine tanker

  1. Skriv et brev til tingretten og be retten om en stevning for deg selv.
    Slik at barnevernet ikke har større sjanse til å holde deg unna å være vitne til retten.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: