Tar aldri slutt

Dette tar aldri slutt, faen altså nå fikk vi flere brev i postkassen fra barnevernet dette visste vi jo at skulle skje men det bare går så fryktelig inn på meg at de bare fortsetter og fortsetter. Jeg blir bare så jævlig forbanna sint hver gang det hælvetes barnevernet kommer på døra/trakasserer hos eller vi får et brev i postkassen. Det er Hege Braseth i Sauda barnevern som har sendt en ny bekymringsmelding til barnevernet i Stavanger om det samme hele tiden. Nå har Sauda barnevern tapt i 3 saker (to i nemda en i tingretten) Hege Braseth og Hege Michalsen og enda så vil de faen meg ikke gi seg. De kommer til å holde på til vi er 18 år, jeg bare vet det.

Jeg blir bare så lei av at det ikke kan ta slutt. Jeg og familien min vil være i fred fra det hælvetes barnevernet. Jeg vil ikke ha noe med de å gjøre, jeg vil leve mitt liv sammen med min familie uten de fuckings folka i barnevernet. Brenn ned det hælvetes barnevernet.
Når barnevernet holder på sånn så går det utover skole og helsa og søvn osv.. I brevet stod det at de skulle gå til undersøkelse, ikke faen. Jeg vil ikke ha de på dørene, jeg vil ikke ha de inn og jeg vil ikke ha noen som helst dialog fordi de ødelegger livet mitt og familien fordi mitt liv og min familie har blitt ødelagt nok. De har vært tusen ganger på dørene før nemnda saken i Februar på grunn av ordrer fra barnevernet i Sauda Hege Braseth og Hege Michalsen.

Jeg var på møtet med advokaten på Fredag angående det med den tilsynssaken med fylkesmannen. Nå har advokaten sendt det skrive til fylkesmannen så får jeg håpe at de vil ha et møte med meg også sånn at de hører på begge parter og ikke bare en. Da tok jeg opp at nå har Hege Braseth sendt en bekymringsmelding til barnevernet i Stavanger og at de går til undersøkelse. Hvis noen ikke er klar over det så sliter det på alt sammen. Men de skal ikke få slippe inn fordi jeg og ingen andre i familien har lyst å ha noe som helst med de å gjøre, det har me aldri hatt og skal aldri i livet ha det heller. Barnevernet kan dra seg langt til hælvete og aldri komme tilbake, de er bare en hau med løgnere og de er drittsekker som driver med barnemishandling, barnehandel og tortur mot barn og familie. Dette må vi få en slutt på.

Toonje.blogg.no

6 kommentarer om “Tar aldri slutt

 1. Diskuter med advokaten din. Det bør være en måte å få det til å erklære at en bestemt offiser er partisk i ditt tilfelle, og den offiseren bør utelukkes fra å behandle noe som er relatert til deg.

  Liker

 2. Det er viktig at du har prøvd og det er dokumentert. Du må prøve å appellere mot eventuelle (jevn prosessuelle) feil så snart som mulig. Jeg håper at saken aldri kommer til å gå til retten lenger – men i så fall kan du støv av dokumentet ditt og fortelle at du hevder at du har en forutinntatt offiser siden lenge siden.
  Du kan bestemme etter en stund for å gjenta øvelsen (be om en annen offiser fra landshøvdingen).

  Liker

 3. Emilie: Takk og ja det håper virkelig jeg også.
  Men det vil jo alltid vær vi/familien min som vil sitte igjen med dette her, vi kommer jo ingen vei med noe som helst. Jeg skulle virkelig ønske at vi fikk den rettshjelpen for å kunne saksøke Sauda kommune/Sauda barnevern.

  Takk for at du tok deg tid til å lese ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: