Sauda barnevern/kommunen uten styring

Nå har fylkesmannen laga ein rapport med undersøkingssaken i Sauda barnevern og kommunen sitt arbeid og der fant de masse som var galt akkurat som jeg har sagt. Barnevernet i Sauda er ikke riktige i hode, ingen av dem er det Hege Braseth, Hege Michalsen, Synne fatnes skorpe, Solveig Steinsland, Roger Haraldsen, Åshild Åbø Eeg, Tone Rasmussen Birkeland, Tomas Breivik, Ingunn B. Svandal og Knut atle Seim. Det er ikke bare de lovene og reglene de har brutt men andre lover også som tydeligvis ikke står i det dokument med fylkesmannen. Jeg må bare få meddele at Hege Braseth fortsatt jobber i Sauda barnevern for de er slått seg i sammen Suldal kommune, for i sist innlegg skrev jeg at Hege Braseth var ansatt i barnevernet i Suldal men det er bare det at Sauda og Suldal har slått seg sammen. Hege Braseth vet å utnytter disse feilene i kommunen og pengene bytter konto med påskudd om at det er (til barns beste) standerord i barnevern.

Det er helt umulig at det finnes så mye dårlige foreldre på en og samme plass som disse damene vil ha det til (Hege Braseth og Hege Michalsen) ser vi på statistikken så er det helt vanvittig hvor mange unger som er blitt tatt ut av sine hjem i Sauda. Hege Michalsen har blitt sparket fra stillingen som barnevernsjef tre ganger tidligere for grove feil men kommer stadig tilbake som sjef når det er roet seg igjen, men gjør de samme feilene igjen og må gå som sjef igjen, kaller seg nå fagansvarlig i barnevernet som fylkesmannen sier ikke er noen stilling i barnevernet. Hege Michalsen (tidligere sjef) Knut Atle Seim (barnevernsjef) Aina Olene Tveit (Kommunalsjef) vil ikke ta ansvar over økonomi eller regler lover.

Når ingen tar ansvar kan Hege Braseth, Hege Michalsen herje og gjøre som de vil uten og dokumentere noenting som helst, det som blir skrevet av disse damene er sine egne synsinger og meninger om familier som ikke har rot i virkeligheten. Så mange dårlige familier finnes ikke før disse damene har vært inne i hjemmene med trusler og politiet på slep som det ikke er grunnlag for (feil bruk av ressurser igjen)

Kompetanse.
Fylkesmannen ser det er mangel på kompetanse blant ansatte, tidligere barnevernsjef Hege Michalsen har ingen kompetanse eller utdannelse som sjef (og kaller seg fagansvarlig!!), man kan da ikke forvente at hun skal dele ut dette til ansatte som da kan se at hun ikke er kompetent til denne stillingen som hun harhadde. Det at det er mangel på kompetanse speiles igjen i styringen av barnevernet i Sauda. Alle saker skulle derfor vært gjenåpnet og gjennomgått på nytt av fylkesmannen, barn tilbakeført og de ansvarlige stilt for retten for uvettig bruk av skattepengene til folk og løyet i nemndaretten. Kan ikke være slik at slike folk fra barnevern er fritatt for loven når det lyves i nemnda og rettssaler og det videre er godt dokumentert fra foreldre at det er fabrikkerte beviser som legges frem fra venner av Hege Michalsen. Dokumentet fra fylkesmannen viser og tydelig at det er begått feil over flere år da ansatte ikke har utdannelse eller kompetanse til og gjøre jobben de er satt til.

Oppfordrer alle som er blitt fratatt sine barn i Sauda om og forlange sine saker gjenopptatt men ikke av de samme ufaglerte tantene uten kompetanse eller konsulenter som har et annet formål i sånne saker (å bli rikere på andres bekostning) og ikke minst saksøke kommunen for ødelagt liv og familier. Og husk få med iq testeren som de bruker for og trampe deg lenger ned som ikke sier noenting om deg som mor eller far.  

Det er stillingskrig i Sauda barnevern.
Knut Atle Seim (barnevernsjef) og Hege Michalsen (tidligere sjef)
Ansatte vet ikke hvem som er sjef lenger og kan ikke utføre jobben sin for de har ikke kompetanse eller utdannelse til og bruke sund fornuft engang.

Sauda barnevern/kommune har ingen styring. Dette skriver fylkesmannen.
https://www.fylkesmannen.no/Documents/Dokument%20FMRO/Helse%20og%20sosial/Arrangementsdokument/rapport%20sauda.pdf

Som offentlig ansatte må dere tåle berettiget kritikk som alle andre offentlig ansatte som gjør noe galt. Eller er det slik at alle barnevernsansatte er hevet over loven og kan ikke stilles til ansvar (immunitet) for all uretten som blir begått (KRIMINALITET – LYVE I RETTEN – TRAKASSERE – FABRIKERE BEVISER – OVERGREP – OSV?.)  

Frode Omdahl sitt bilde.

8 kommentarer om “Sauda barnevern/kommunen uten styring

 1. Ane stopper du ikke nå så blir du anmeld for mobbing på nett det er du og fire andre. har kopi av
  ip adressene deres.

  Liker

 2. @Toonje: The report is could be nice piece of evidence for you. Do not forget to let the Board of Health now about it.
  As far as I understand the report confirms in general the practices you find unfair in your case… and hence it is very hard to understand why the county governor did nothing in practice in the supervision case, and for example why has the county governor not excluded Sauda child welfare from processing your case earlier…

  Liker

 3. Jasper: Vi har tidligere sendt inn klage til fylkesmannen både det med mobbing og barnevern men det ble avvist og sendt tilbake til kommunen som henla alt. Som du sikkert husker fra tidligere innlegg så hadde den forrige rådmannen Wictor Juul familie i hos fylkesmannen i undervisningsavdelingen der den ene er direktør og den andre er avdelingsleder, der blei klagen sendt inn.

  Liker

 4. What I remember is that the Ministry forwarded your letter to the Board of Health, for the purpose of supervision of the Country Governor. I meant to provide the report from the Country Governor for the Board of Health, as it is an evidence that the County Governor had been aware of the problems and still rejected to intervene in your case.

  Liker

 5. Jasper: Ja helt enig. Jeg skal sende et brev til barne og likestillingsministeren om den ra porten som fylkesmannen kom men og skrive litt om det. Sauda kommunen har gjort store feil og ikke bare feil men de har ødelagt mange familier og barn på falske grunnlag som igjen som igjen ødelegger mer.

  Du kan begynne å skrive på norsk fordi det er litt mye som skjer, skole. fritid osv… og jeg klarer ikke takle alt på en gang så hvis vi venter litt med den engelsken. (Det blir litt mye)

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: