Bg Dick forklarer hvordan jeg ble uthengt av rådmann Rune Kloster Tvedt

yxqnAYejiYQ

Den 13. mars 2018 ble den 15 år gamle barnevernskritikeren Tonje Omdahl uthengt som kriminell i avisa Ryfylke, til tross for at hun ikke har gjort noe galt, og uten at hun fikk anledning til å kommentere saken. Denne videoen forklarer hva Ryfylkeskandalen er, hva den avslører om de politikerne som styrer landet og hvorfor skandalen er så viktig. Avisa Ryfylke brøt 18 punkter i Vær Varsom-plakaten: 1.1, 1.2, 1.3, 1.4, 1.5, 2.1, 2.2, 2.3, 3.2, 4.1, 4.2, 4.6, 4.7, 4.8, 4.10, 4.12, 4.13 og 4.14. Ryfylke og Sauda kommune brøt med Barnekonvensjonens artikkel 3, 4, 6, 12, 13, 14, 16, 31 og 39. Det er rett og slett vanskelig å sette ord på hvor graverende denne skandalen er. I denne filmen prøver derfor Youtuberen Bg Dick å sette ord på galskapen! Jeg som har laget filmen er en ytringsfrihetsforkjemper som er beskyttet av The Declaration on Human Rights Defenders artikkel 1, 7 og 18, i tillegg til grunnlovens paragraf 100 og menneskerettighetenes artikkel 19. Jeg må nesten nevne dette, for jeg ser jo at det har rabla for rådmann Rune Kloster Tvedt der borte i Sauda! Den som begår forbrytelser mot ytringsfriheten, slik som Sauda kommunes rådmann har gjort, skal straffes med ytringsfriheten. Så her blir det flere filmer!

6 kommentarer om “Bg Dick forklarer hvordan jeg ble uthengt av rådmann Rune Kloster Tvedt

 1. Det er ekstremt kvalmende når de som sitter ved makten snur maktforholdet på hodet. En rekke lovbrudd er begått av flere offentlige instanser i denne saken, fra begynnelse til slutt (det er sent nå, så jeg vil gå gjennom jussen trinn for trinn en annen dag). Etter å ha begått disse lovbruddene og etisk uforsvarlige handlingene mot et barn og familien hennes, synes de det er på sin plass å plassere seg selv i offerrollen og fremstille barnet som en kriminell. Det er godt gjort.

  Liker

 2. Nå har jo ikke jeg lest den kritikken Omdahl har lagt ut, men slik jeg forstår det ut fra det som blir sagt her, dreier dette seg om en ren kritikk mot en (ev flere) offentlig instans(er), og ev. navn som er blitt nevny kun er i forbindelse med de beslutninger de hat tatt i en sak, og derav ingen rene personangrep el karakteristikker av vedkommende..(?)
  Med dette som utgangspunkt, er det jo som et lærebokeks for selve fundamentet for ytringsfriheten! -Og hva politianmeldelser angår, så er det faktisk nødt til å foreligge et lovbrudd for at disse kan sendes ut. Når det er sagt, er det såvisst ikke gitt at regionens representanter for lovens lange arm har selv den minste innsikt i de lover de i form av sin profesjon er satt til å håndheve.. Av den grunn han en imidlertid ikke utelukke at de kan sende ut anmeldelser på feil grunnlag. -Men til gjengjeld stopper det der. Om så skulle være at denne anmeldelsen faktisk kommer, er den overhodet ikke noe å ta på vei for i det hele tatt, for den er faktisk ikke verdt papiret den er skrevet på engang! Jeg anbefaler denne familien helst å få seg en advokat så fort som mulig (gjerne utenfor kommunen (he he)), for her er det mye galskap som foregår i mange organer! Videre har motargumenter brått en himla mye mer tyngde når det kommer fra det holdet, selv om en selv har sagt nøyaktig det samme.. Alikevel anbefaller jeg i tillegg å sette seg inn i lovverket. -Og da mener jeg ikke bare lovteksten, for den er svært diffus på slike områder. En må imidlertid gå til forarbeidene, for å finne ut hva som var formålet med den gitte paragrafen, samt finne de retningslinjer som er gitt for praktiseringen av denne. Videre må en vende blikket til rettspraksis (høysterett) for å se hvordan retten har håndtert denne bestemmelsen tidligere.
  Avslutningsvis vil jeg gjerne komme med en mer personlig betraktning.. Jeg finner det nemmlig svært påfallende hvordan lovverket praktisk talt gir barn full bestemmelsesrett i barnefordelingssaker, mens selv de som er godt opp i tenårene tilsynelatende ikke har noe de skulle sagt når barnevernet har satt seg fore at de ikke skal få bo med noen av foreldrene!?! Her er det jo et tydelig paradoks ute og går!
  Denne jenta BØR virkelig vinne igjennom i denne saken her. Ellers er jeg redd man ender opp med en hinsides desillusjonert ung dame som har prøvd å vinne frem på rettmessig vis på alle tenkelige måter, hvilket derav ikke vil være det minste rart om det hun vil sitte igjen med, er at dette er fåfengt.. Ønsker Tonje Omdahl m/fam all mulig lykke til videre i denne saken, så vel som i fremtiden! .

  Liker

 3. Richard Evensen: Det er akkurat det de gjør. Avisen har ikke ringt eller de har ikke hørt min side av saken så er det jo litt rart at det er bilde av fb profilene vårs på forsiden. Vi har ikke hørt noenting om noe

  Liker

 4. Malle: Enig med deg idet. Barnevernet misbruker makten sin og det går utover barn og familier som må lide for smerten og må leve med det hele livet.

  Liker

 5. Gry Henriksen: Tusentakk for en positiv tilbakemelding og kommentar. Ja vi skal stå på til siste slutt, rettferdigheten seirer til slutt.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: