Politiet kommer unna med kriminelle handlinger hver dag

Det er ingen nyhet at det finnes alt for mange politifolk i Sauda i mitt tilfelle som aldri skulle vært politi. Folk som aldri skulle hatt noen makt fordi de nemlig misbruker den makten. I flere tiår har det vært problemer innen politiet verden rundt, og det pågår i aller høyeste grad den dag i dag også.

Norges vold og overgrep mot befolkningen  

At det er mange som er maktsyke og kontrollfreaker når de jobber i politiet er ingen hemmelighet. Hele tiden hører man historier om folk som blir behandlet dårlig og trakassert av politiet i samarbeid med barnevern og skole. Man tenker ikke så mye på dette temaet med mindre man opplever det selv. Jeg har hatt lite kontakt med politiet, de gangene vi har hatt kontakt har det vært en løgn. Politiet er ikke dem som kan rettferdiggjør om du er god nok eller ikke, dem vet ikke en dritt men står bare på parti med barnevern og skole som er helt psykopater og maktsyke svin.
Er du imot politiet?

Politiet opererer i dag med å skremme, kidnappe og torturere folk til hjelp for barnevernet. Gjør du noe bra men som de ser på som galt og kriminelt, så prøver de nesten å tvinge deg til å godta en bot. De skremmer deg og sier at alt skal gå bra. De opererer med frykt, de skal stå over alle andre og har ikke en minste empati for befolkningen. Politiet er også glad i å provosere. Hvis du møter på feil politimann/dame, så kan han/hun behandle deg regelrett som dritt, men hvis du reagerer så tar han deg eller så vil han forfølge deg eller trakassere deg i flere år bare for og ta hevn.

Noen ganger så hender det at man blir uskyldig dømt og må sitte i fengsel i flere år og man har ikke gjort noe galt en gang, fengselsstraff og bøter med mindre du gjør akkurat som de sier. Det er her man ikke skal gjøre som de sier ALDRI. Politiet er eksperter på å si hva de vil, gjøre som de vil uten å kunne «backe det opp» om hvorfor det skal være slik. Man trenger ikke si noe til dem, man trenger ikke åpne hjemmet sitt eller gjøre noe. Man trenger ikke være snill mot dem for hva får vi igjen for det?

Ok, nok om mine erfaringer. Hva gjør man egentlig dersom man opplever et slikt maktmisbruk? Hva gjør man dersom man blir tråkket på gang på gang av politiet? Jo, man anmelder de, men hva hjelper det å anmelde når INGEN blir dømt og ingen blir straffet? Politiet etterforsker politiet, skal det være en vits? Selvfølgelig hjelper de hverandre, og korrupt og inhabilt er det og det viser seg jo at at politiet kommer unna med kriminelle handlinger hver dag. Rettferdig? Nei

94% av saker der politiet, barnevern og skole blir anmeldt for vold eller maktmisbruk, blir sakene henlagt. Dette er et overgrep mot befolkningen, og det er et demokratisk problem. Men hvorfor får det så lite oppmerksomhet?

Etter min mening er det rart folk i dag har så mye tillit til politiet. Vær kritisk og ikke godta hva som helst. Vær forsiktig med hvem du stoler på.

Så nå kommer jeg til den delen der jeg spør: Skal ikke du Thomas Breivik ved Sauda lensmannskontor bare vurdere den jobb stillingen din? Du er ubrukelig.

2 kommentarer om “Politiet kommer unna med kriminelle handlinger hver dag

  1. Du kan gjerne fortsette å snakke så mye piss om politiet og barnevernet, men da må du virkelig lære deg å skrive saktekster ordentlig ellers bryr ingen seg. Du refererer jo ikke til noen som helst og har absolutt ingen kilder. Du melder 94% av saker imot politiet osv blir henlagt, hvor har du fått vite dette liksom…

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: