Advarsel mot Barnevernet

Statlig legalisert menneskehandel med nasjonens borgere. Barnevernet er milliardindustri for systemets rotter som livnærer seg på maktmisbruk mot nasjonens borgere. Disse aktørene tvinger splitter familier og slekt med fullt overlegg.

Advarsel mot barnevernet
Slipp aldri disse skadedyrene inn døra de, snakk aldri med barnevernere alt du sier blir brukt imot deg. Det du ikke sier eller gjør bruker barnevernet også imot deg. Møt aldri opp på barnevernskontoret. Snakk aldri med advokater som barnevernet oppnevner for det blir brukt mot deg. Barnevernet skriver falske rapporter om deg og dine, kommunen betaler for de falske rapportene av skattepengene våre. Den norske staten bruker dine skatte og avgifts penger imot deg for å ta fra deg barna dine  og på tvinger deg tiltak du ikke trenger. Barnevernere er forskrudde i topplokket, barnevernet i Sauda Hege Braseth og Hege Michaelsen. Norge har ingen rettsstat.

Barnevern i flertall driver med maktmisbruk og barnekidnapping (Sauda barnevern, Hege Braseth og Hege Michaelsen) Det er mange rasshull som tjener penger på nasjonens unger som da gjerne er venner av barnevernet, det er fosterforeldre som er systemets rotter. Barneverns Folk er skadedyr, de er rasistiske og de driver med rasisme overfor sine medmennesker, de driver med diskriminering av sine medmennesker og tråkker på sine medmennesker og barnevernet misbruker makt og midler for og holde seg selv i et korrupt rettssystem i virksomhet. Barnevernet behandler mennesker som valper, for dem så er det og flytte på unger er det samme som å flytte på penger. For min del så kunne Sauda barnevern dratt ( Hege Braseth og Hege Michaelsen ) på en øde øy med bare søppel og dritt.

Vi blogges, toonje.blogg no og forresten ha en god helg.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: