Tårene er saltvann

Disse tårene som renner nedover kinnene mine, de er ekte. De er bare saltvann som lengter å få komme hjem til familien permanent og få slippe ut fra det hælvete for hælvete er jo BARNEVERNET. Nei jeg vil ikke kjenne min vonde smerte som kniper langt inn i hjerte, jeg vil ikke kjenne mitt liv slik det er nå. Jeg vil ikke klare finne gleden i livet om dette fortsetter eller jeg vil ikke klare noe som helst om dette fortsetter, jeg vil ikke klare å stå på mine egne bein. Jeg kjenner bare livet mitt som et tungt og slitsomt liv og ingenting godt. Det vil si mye for meg om jeg fikk komme hjem permanent og hvis vi fikk fred fra barnevernet en gang for alle og at barnevernet i Sauda Hege Braseth og Hege Michaelsen fikk sin straff. Det vil bety mye for meg og jeg ville følt meg mye tryggere hvis de var bak lås og slå.

Selv om ting er ekstremt vondt så gir jeg absolutt ikke opp, jeg og min familie skal kjempe for og få meg helt hjem. Det er sånn cirka en måned til tingretten skal være og da skal familien min vinne den tingretten. Og vi skal saksøke Sauda kommune for de må, de skal få sin straff. Det er på grunn av familien/pappa og brødrene mine at jeg klarer dette her, at jeg klarer og holde meg oppegående.

God kveld fine leserne mine ❤
Vi blogges, toonje.blogg.no

4 kommentarer om “Tårene er saltvann

 1. Jeg tenkte på det samme. Det virker som det er bare noen få aviser i Norge som tør å dypt dykk inn i slike historier dessverre . Aftenbladet har nylig bevist at de vil våge å gjøre det.

  Liker

 2. I am really enjoying the theme/design of your website.
  Do you ever run into any internet browser
  compatibility problems? A handful of my blog visitors have complained about my website not working correctly in Explorer but looks great in Opera.
  Do you have any ideas to help fix this issue?

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: