Hjelpeløs

Hege Michalsen https://www.facebook.com/hege.michalsen var tidligere skjef i Sauda barnevern men som nå bare er en liten saksbehandler og Hege Braseth har fått jobb i suldal barnevern som konsulent så hun kan gå å ødelegge flere familier og behandle familier som dritt.

Jeg blir minnet og tenker på det hver dag. Den dagen jeg gråt i flere timer i strekk og det var fortsatt utydelig på hva som hadde skjedd. Jeg og brødrene mine var på skolen i første time og vi visste ingenting og pappa visste heller ingenting så vi gjorde det som vi pleide å gjøre hver morgen og hadde ingen anelse om hva som ventet oss denne dagen. Men plutselig i første time så kom læreren min og hentet meg og broren min rett ut av timen vi måtte ta på sko og jakke for det hun sa var at vi måtte opp på helsekontoret, hun sa ingenting mer. Barnevernet er i samme bygning som helsekontoret/legevakten. Da vi kom frem til helsekontoret så sto det en del folk der og ventet på oss med bil da fikk jeg mine anelser om hva som foregikk. Jeg hadde ikke peiling på hva som skulle skje eller hva som ventet oss. Jeg var redd og usikker på hvordan dette ville gå for jeg visste jo allerede da at barnevernet var noe dritt og at Hege Braseth og Hege Michalsen er noen jævla idioter.

Jeg ringte til pappa mange ganger men som ikke tok tlf og med det samme jeg ringte så følte jeg meg omringet av barnevernet og hun Merete Herheim https://www.facebook.com/merete.herheim som jobber i barn og familie team. Jeg følte meg rett og slett helt hjelpeløs der jeg sto. Det som var problemet her var at pappa også hadde blitt kidnappet og han ble kjørt til Haugesund så jeg kunne ikke få tak i han. Merete Herheim sa at hvis du blir med inn i bilen så kan du få snakke med pappa og diskuterte med meg om det så jeg ble med inn i bilen for og få snakke med pappa men selvfølgelig var det bare noe hun fant på og løy om for og få meg med inn i bilen. Og attergang så måtte jeg tro på det, hvorfor? jeg visste jo at de idiotene var noen løgnere og bedragere. Jeg ville bare vekk, jeg ville bort tenkte jeg fordi jeg ville være med familien min og ikke i hendene på kriminelle folk. Da vi var framme på barnehuset etter en lang kjøretur med de jævlige idiotene Hege Braseth og Merete Herheim og en annen som ble innleid for å kidnappe oss. Jeg og brødrene mine måtte i avhør som var veldig ubehagelig når barnevernet kidnapper oss på falske grunnlag. Vi måtte også på legesjekk som var ubehagelig det også for hva er hensikten med det?

Vi var på barnehuset til 10 på kvelden og senere fikk jeg panikk og var bare helt borte ut av verden for jeg fikk ikke tak i pappa da heller. Og jeg ble bare så redd fordi ingen av oss visste noe om hva som skjedde eller skulle skje med oss. Barnevernet fortalte ingenting. Men etter en stund kom politiet og tok alle mobilene våre og beredskapshjemmet kom og hentet oss og jeg og brødrene mine ble plassert på ulike steder i Stavanger så da ble vi skilt vekk fra hverandre. Vi fikk mobilene tilbake dagen etter men da var mobilen min tappet for strøm og jeg hadde jo ikke laderen med meg for jeg visste ikke at vi skulle bli kidnappet den dagen og vi fikk heller ikke hente de tingene vi trengte. Alt skjedde bare så fort så det var ganske forvirrende. Jeg fikk snakket med pappa til slutt da spurte jeg om hva som hadde skjedd og hvorfor dette hadde skjedd. Etter vi hadde vært på beredskapshjemmet nesten 2 uker så hadde pappa og han eldste broren min vært i nemnda og vi vant saken så da kunne vi komme hjem til familien vår og vi var samlet alle sammen igjen. Vi var på kvadrat før vi reiste da fortalte pappa hos alt sammen at det kom 3 politi med uten uniform hjem til oss og de kom bare rett inn dørene.

Pappa satt i sofaen og merket ingenting da stod det 3 politi foran han og tok han med inn i bilen. Det lå en pistol på gulvet i gangen, åh gud vetta faen hvorfor det ligger en pistol på gulvet i gangen. Altså vi er jo ikke kriminelle men det er jo det barnevernet Hege Braseth og Hege Michalsen vil at folk skal tro om oss. Det stod jo politibiler utenfor huset vårt en hel dag så hva tenker folk når de går forbi jo de vil tenke masse dritt om oss som ikke er sant. Det er jo Barnevernet Hege Braseth og Hege Michalsen som er kriminelle her bare se på hvor mye skade og kriminelt de har gjort allerede men de blir jo ikke tatt på noe slags måtte fordi de har så uendelig med makt at de kan lyve og si hva enn de vil uten å bli tatt for det. Det er jo ikke rettferdig system. Pappa ble plassert i en fengselscelle men kom ut dagen etter da hadde han fått kontakt med advokaten. Når vi kom hjem så var alt borte alle pc, mobiler, harddisker og alle dagbøkene mine var borte vekk fordi politiet hadde ransaket huset vårt. Vi fikk ikke tingene våre tilbake før det hadde gått et halvt år. Og gjett hvem som stod bak kidnappingen og alt det som skjedde den måneden der jo det var Hege Michalsen og vennen Roger Haraldsen https://www.facebook.com/roger.haraldsen1 som hadde laget en falsk grov bekymringsmelding på oss. Roger haraldsen var lærer på VGs og var læreren til eldste broren min.

Etter dette gikk det mange rykter i den lille bygda. Det stod jo politibiler utenfor huset vårt en hel dag. Vi er jo ikke kriminelle. Etter denne traumatiske opplevelsen og alt så skjedde før der igjen hadde vi ikke lyst å bo i Sauda lenger for det var så mange falske folk.

(Hege Michalsen og Hege Braseth) er noen jævla idioter. De drittsekkene kan bare brenna til hælvete.

Vi blogges, toonje.blogg.no

 

2 kommentarer om “Hjelpeløs

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: