Utrolig nok så ansetter de en kriminell igjen

Hege Michalsen drittkjærringa, du har vel fått det med deg hvem det er? Du skal få noen beskrivelser her. Hege Michalsen er leder i Sauda barnevernet og du kan tenke deg hvor mange ganger hun har blitt sparket fra den stillingen. Først blir hun leder så blir hun sparket gang på gang men likevel så blir hun leder igjen men først nå så var det Knut Atle Seim som var lederen i barnevernet men han ble redaktør i ryfylke og da ble Hege Michalsen satt inn igjen og nå vet ikke jeg om det er bare midlertidig eller fast. HVORFOR blir hun satt i den lederstillingen? Hege Michalsen har ikke utdannelse eller kompetanse innenfor og jobbe med barn og unge. Denne damen har ved flere anledninger ødelagt familier og barn og det verste er at hun fortsetter med trakassering, torturering, ødelegging og kidnapping av barn. Når skal hun stoppes, fengsels og rettsforfølges?

Hege Michalsen er nødvendigvis ikke noe bedre mor til sine barn enn det faren min er, hun er jo i verste fall mye verre. Hun påstår, anklager og beskylder oss for grove smertefulle ting som aldri kunne vært sant i vår familie. Vi er en liten familie på 4 stykker og er ubeskrivelig glade i hverandre, vi gjør ting på vår måte.

Hege Michalsen fremstår som et monster i pene klær… Hvis du møter hun på gata en gang og hun smiler så er det unødvendig å smile tilbake. Denne damen har jo slettes ikke empati eller medfølelse ovenfor andre da målet hennes alltid har vært og ødelegge familier til de er full av lidelser og smerter. Selv så følte jeg på dette i over lengre tid.

Hege Michalsen begår lovbrudd, kriminalitet og bryter med menneskerettighetene men når skal denne kvalmen slutte?

Til Michalsen: Jeg vet du leser bloggen. Hvilke rett tror du at du har for å gjøre andre mennesker såpass vondt? hvilke rett gir deg lov til å begå vold mot meg og min familie. Du er selv ansvarlig for disse overgrepene du har utsatt meg og min familie for så jeg har all min rett til å navngi deg for all den faenskapen du begår så skal det fader meg belyses. Alle me vet at du gjorde dette for og ta hevn men du trøster deg vel med at alle de som er rundt deg i Sauda tror på deg.

10 kommentarer om “Utrolig nok så ansetter de en kriminell igjen

 1. Hvorfor fikk hun sparken?? Og hvordan kunne ho få komme tilbake i barnevernet?? Er det fordi det er vanskelig og få tak i nye folk ?? Eg tror ikke det er så mangen som vil ha slik jobb lenger!!!,det blir gjort alt for mangen tabber tror eg,det blir tatt alt for mangen barn som har det godt hjemme hos mor/far det ser vi utenforstående hver dag!!!

  Liker

 2. Anne: Hun blir ansatt igjen av venner og betjente. Sauda kommune er korrupt og som igjen kommer av inhabilitet. Et lite ett sted som Sauda så kjenner alle alla og vil beskytte hverandre.

  Liker

 3. En sak for VG dette. De gransker diverse barnevern. Tips dem, men få hjelp til å framstille saken. Det er viktig at det presenteres skikkelig, ikke fullt så heseblesende som det lett kan bli når man er engasjert og forbanna.

  Liker

 4. Idefix: Jeg har tipset mange forskjellige aviser også VG men svaret blir som regel «tar ikke inn enkelt saker» og joda jeg fortsetter å prøver.

  Liker

 5. Kansje de ikke vil ha tipsene dine for du motsier deg selv? Du er jo en mobber? Det er en fin strek mellom ytringsfrihet og mobbing. Måten du svarte på intervjuet med barnekanalen eller hva det var beviser jo at det ikke er du som skriver disse innleggene?

  Liker

 6. Tid for å ta kontakt med fylkesmannen i å skrive igjen og ber om å erklære lokale barnevernet være forutinntatt, og at de skal bli ekskludert fra saker som gjelder for deg, utnevne en nabokommune for håndtering av saker for bekymringer knyttet til deg?

  Liker

 7. Anonym over her: Det er tydelig at du ikke forstår maktforholdet, eller i det hele tatt distinksjonen, mellom offentlig part og privat part. Offentlig part har maktmonopolet . Et overgrep fra offentlig part, som skal beskytte rettighetene dine, er den verste formen for overgrep. At et ungt menneske som er maktesløst og fratatt sine rettigheter raser mot den offentlige part er ikke mobbing. Det er en David mot Goliat situasjon. Skjønner du ikke forskjellen?

  Liker

 8. Mobbing og trakassering er noe som du ikke kan slippe unna, og som møter deg i hverdagen. Mobbing utføres i prinsippet av flere personer, eller av maktpersoner. Når et offer forteller sannheten om urettferdighet, forbrytelser og brudd på menneskerettigheter, så er ikke dette mobbing.
  Rasshøla i Sauda kommune prøver desperat å få en varslers og menneskerettighetsforkjempers kritikk til å se ut som mobbing, ved å ikke delta i debatten selv. Hadde de deltatt i den debatten som Tonje starter, så hadde man sett tydeligere at dette er en helt vanlig debatt i et demokrati.
  Sauda kommune prøver helt bevisst å få dette til å se ut som mobbing, ved å ikke si noe selv. De prøver å innta offerrollen og vekke sympati, ved å sitte musestille mens de blir kritisert!
  Så Sauda kommune har altså en helt bevisst taktikk her, som koker ned til at de ønsker å avskaffe ytringsfriheten i dette demokratiet.
  Når Sauda kommune velger å politianmelde en av sine fremste kritikere, uten å delta i debatten, så er dette en innrømmelse av at Tonje har helt rett. Sauda kommune vet at de ikke kan overleve en åpen debatt.
  Hva kan være mer ynkelig enn voksne personer som kryper til korset på den måten, fordi de ikke takler å leve i et demokrati?
  Og dette er ikke bare voksne personer, men myndighetene! Og myndighetene må finne seg i å bli kritisert, når man lever i et demokrati. I det øyeblikket du tar deg jobb i det offentlige, så må du finne deg i å bli kritisert.
  Det oser inkompetanse av Sauda kommune hele veien her… det er ganske grensesprengende hvordan de aldri slutter med å drite seg ut!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: