For hvert barn de tar = mer penger og mer berømmelse

Sauda barnevern begår lovbrudd, kriminalitet og bryter med menneskerettighetene. Knut Atle Seim – tidligere barnevernsjef men har ingen kompetanse eller utdannelse innenfor barnevern faglig men likevel så ble han ansatt av kommunen, hvorfor?

Hege Michalsen som har vært barnevernsjef opp til flere ganger og har fått sparken like mange ganger men hvorfor blir hun da ansatt som barnevernsjef nå igjen? Hege Michalsen har heller ingen kompetanse eller utdannelse innen barnevern i tillegg så gir hun blaffen i barn og unge. Denne damen er bare ute etter å tjene lommene fulle av penger på barn. Ingen barn og unge fortjener å bli brukt og tuklet med på den måten. Vi er ikke et leketøy. Barnevernet stjeler barn fra foreldre uten grunn. Barnevernet Kidnapper, bortfører og plasserer barn i fosterhjem uten noe mål og mening for å tjene penger til seg selv slik at de blir rike og får en stjerne i boka for godt utført tjeneste. Syns dere at det er en grei fremgangsmåte?

For hvert barn de tar = mer penger og mer berømmelse

Rådmann – Rune Kloster Tvedt belyser om at Hege Michalsen er konstituert leder av barnevernstjenesten i indre Ryfylke til over sommaren og lengre blir det hvis de ikke klarer å få fatt i noen andre. Dette er ikke godt NOK! Skal dere la en som mishandler barn få gå på FRI-fot og i tillegg blir hun barnevernsjef nok en gang #StoppHegeMichalsen

Solveig Steinsland og Synne Skorpe Fatnes som var tidligere saksbehandlere har heller ingen kompetanse eller utdannelse innen barnevern og i tillegg så har de selv problemer. Hvorfor ansetter kommunen slike makt syke folk som ødelegger familier? jaja de er selv maktsyke…de som sitter å styrer i kommunen, har ikke styring på noen ting.

5 kommentarer om “For hvert barn de tar = mer penger og mer berømmelse

 1. Sauda kommune har politianmeldt deg for å ha påpekt at de ansatte i kommunens barnevern er inkompetente. Nå går de altså selv ut i media og sier at du har helt rett!
  Skal de trekke politianmeldelsen nå da, eller?

  Liker

 2. Ja, det er det man kaller for en dyptgripende inkompetanse, når man rett og slett er en drittsekk. Da hjelper det heller ikke hva slags formell «kompetanse» man eventuelt har.

  Liker

 3. Iselin Renée: Ja det er jo helt sykt! At de i det hele tatt blir ansatt av kommunen når de begår kriminelle handlinger og begår lovbrudd og bryter med menneskerettighetene. De påfører familier og barn smerte og lidelser og gud vet hvor mange familier de har gjort det med, skal si deg det at det er mange tusen.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: